Beste medebewoners van de Fluwelen-Ortelius,

Op zaterdag 25 september is het feest in het Bos en Lommerplantsoen. Voor het eerst vindt het jaarlijkse buurtfeest van de Robert Scottbuurt "Robert Scott bruist!" in het nieuwe deel van de buurt plaats. De uitnodiging krijgen jullie binnenkort in de bus.
Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals schminken, hennabeschildering en modelvliegtuigbouw. Er zijn waterfietsen in de gracht, jeu de boules- en beachvolleybalwedstrijden, er is springkussen, een klimmuur, zumba, muziek en theater. En natuurlijk zijn er (Marokkaanse) hapjes. Daarnaast zijn er kramen met nieuwe tekeningen van de herinrichting van het plantsoen (Bos en Lommerplantsoen: stadstuin voor en door de buurt), met plannen voor gedeeltelijk eigenbeheer van het groen en de eetbare stad, met informatie van Buurtparticipatie over hun rol in de buurt en de mogelijkheden je initiatieven financieel ondersteund te krijgen. Er is alle gelegenheid je buurtgenoten nader te leren kennen. Het feest wordt afgesloten met een Oogstfeest van de Buurtproeftuin in buurtcentrum RoSco.

We sturen jullie nu vast een mail, want wie weet hebben jullie nog aanvullende ideeŽn of leuke plannen. Dan horen we dat graag!

Ook willen we jullie vragen wie zin heeft zaterdagochtend 25 sep hand- en spandiensten te verrichten bij de opbouw van het feest. We kunnen alle hulp gebruiken. Het feest wordt pas een echt buurtfeest als er zoveel mogelijk mensen meedoen.

Laten jullie het even weten als jullie iets willen doen?
Mail Jan van den Dries (JvandenDries@buurtparticipatie.nl)

 

 

Met vriendelijke groet
het Straatcomitť Fluwelen Ortelius
Annelies, Paul, Tjerk, Wiebe

 

Orteliusstraat Email: info@fluwelen-Ortelius.nl
Orteliusstraat Website: http://www.fluwelen-ortelius.nl/
Orteliusstraat Discussiegroep: http://groups.google.com/group/fluwelenortelius
‘Bos en Lommer?’  was http://www.bosenlommer.amsterdam.nl/   is nu  Amsterdam West http://www.west.amsterdam.nl/
Buurtparticipatie: http://www.buurtparticipatie.nl/