De fotogalerij van het Orteliusfeest 2006

Er zijn verschrikkelijk veel foto's gemaakt tijdens het feest. Uw webmaster Tjerk kwam tot maar liefst 430 stuks, maar ook Gaby en Diede hebben zich niet onbetuigd gelaten. Maar uiteraard kunnen er nog meer bij, neem daarvoor graag contact op met Tjerk. Voor het gemak zijn de foto's onderverdeeld in een viertal hoofdstukken:

Het feest zal duidelijk zijn, hier ging het immers om! De muziek, de accordeonisten, de band en onze zangeressen hebben wel hun eigen hoofdstuk verdiend, net zoals de harde werkers van de organisatie. De fotografen is een tic van uw webmaster, die er een welhaast satanisch genoegen in schept om fotografen te fotograferen. Lees vooral ook het dagboek over het feest!

Nogmaals, graag zetten wij nog meer foto's op de site. Langskomen met een memory stick, een camera of zelfs de plaatjes uploaden naar een FTP server, het kan allemaal. Uiteraard is het ook mogelijk om originelen te krijgen. De filenames zijn hetzelfde gehouden zoals ze uit de camera kwamen maar de plaatjes zijn ingekrompen voor gebruik op een website. Om afdrukken te maken moet de originele foto worden gebruikt anders ziet het er niet uit. Een email naar Tjerk en het komt in orde.

Geniet ervan!

Uw webmaster Tjerk